(?)                                                                                                   

Even voorstellen!

Wij zijn Harry en Mandy en wij wonen in Alphen a/d Rijn .

Begin 2013 zijn wij voor de eerste keer in aanraking gekomen met de Australian Shepherd , in eerste instantie niet om de leukste reden die je kan bedenken.
Tot Januari van 2013 waren wij de trotse eigenaars van 2 lieve Cavelier King Charles Spanieltjes , Charlie en Cooper, Van de laatste hebben wij na maanden tobben en pijnstillers op 13 jarige leeftijd helaas afscheid moeten nemen.

De dagen hierna merkten wij aan Charlie dat hij heel erg eenzaam begon te worden en het helemaal niet zo goed met hem ging , toen zijn wij met bemiddeling van een kennis in aanraking gekomen met Mechtild Bollwerk want zij had toevallig nog een mooi teefje die op zoek was naar een huisje . De Zondag na ons eerste contact zijn we bij haar gaan kijken om kennis te maken , En bij de eerste blik wisten wij dit is ons meisje.

Na ongeveer 4 maanden genieten van ons meisje Amber viel ons oog op een klein Dilute Red Merle reutje van 4 weken en bij hem hadden we alleen de foto's maar nodig om verliefd te worden! Na 4 hele lange weken mochten we Milton dan eindelijk op gaan halen bij Debby Michielsen.

Met nu 2 jonge aussies en 1 caveliertje was onze familie compleet en we genoten met volle teugen van onze Kanjers !!
We hadden nu beide een hond om mee te trainen , en voor nu was het goed.

Dat nam overigens niet de droom weg van een Red Tri reutje in de toekomst.
Nou die toekomst bleek dus 27 Dec. 2013 , toen wij de vraag kregen of we nog ruimte hadden voor een Prachtig Red Tri reutje.... Nou dat was eigenlijk niet echt een hele lastige vraag hihi
De volgende dag zijn we gelijk naar Duitsland gereden om te gaan kijken en bij de eerste blik waren wij verliefd op Rodney !

Dus nu is onze familie echt compleet en we zullen ook met volle teugen gaan genieten van onze Kanjers!!

Wij hopen dat jullie veel kijkplezier hebben op onze website , en laat ook eens een gezellig berichtje achter!

Groetjes ,
Harry en Mandy